6 Tips Untuk Sewakan Rumah Anda

Pelajari Tips Untuk Sewakan Rumah Anda. Bercerita tentang sewakan rumah, mesti ada sebab tertentu kenapa pemilik nak sewakan. Salah satunya mungkin sebab dah beli rumah baru, rumah lama taknak jual sebab sayang sambil tu ada la sikit income masuk, atau mungkin sebab utamanya adalah rumah tu dibeli memang atas sebab […]

Game Plan dan Risiko Pelaburan Hartanah. Ini Benda Yang Wajib Anda Tahu

Memiliki Hartanah adalah satu momen yang terbaik juga komitmen terbesar dalam kehidupan setiap manusia. Mana tak nya, Kebiasaanya hartanah perlu 35 tahun pinjaman untuk langsaikan hutang keseluruhannya. Bagi yang bijak, mereka mampu selesaikan dalam tempoh lebih singkat 5 tahun ke 10 tahun. Tetapi tiap pelaburan ada risiko. Risiko pelaburan hartanah juga […]

5 Tips Tarik Minat Student Untuk Sewa Rumah Anda!

Rumah yang berada dalam kawasan yang strategik yang berdekatan dengan kawasan pendidikan akan menarik minat ramai student. Kebiasaannya, institusi pendidikan mempunyai kawasan penginapan yang terhad  dan juga sesetengah pelajar yang lebih memilih untuk menyewa luar atas faktor kebebasan. Jikalau sasaran penyewa korang adalah dalam kalangan student, cara pengiklanan rumah  sangat […]

Gagal Berniaga Ketika Usia Muda: Lelaki Ini Berkongsi Tips Yang Anda Wajib Tahu Jika Mahu Mulakan Perniagaan Hari Ini

Perkongsian ini di bawakan oleh En Syahrizat Halid. Beliau merupakan seorang usahawan, perunding hartanah dan juga merupakan interior designer Reno & Rent Brothers, dan beliau pernah gagal berniaga. Jika Tuan Puan memerlukan khidmat beliau boleh menghubungi beliau melalui page tersebut. Ini kisah tahun 2003, kisah kegagalan diri saya sendiri. Ia boleh […]

Sembang! Janna Nick Artis Bolehlah Beli Rumah RM1 Juta. Kita gaji RM1500 Nak Simpan RM50 Pun Susah.

Berapa hari lepas kami tulis pasal Janna Nick beli rumah RM1juta. Kesian Janna Nick. Tak pasal-pasal je. Tadi dalam kereta dengar Janna masuk ward sebab jangkitan paru-paru. Harap Janna sihat cepat ye. By the way, waktu kami keluarkan artikel tu, kami ditempelak hebat. Banyak yang kata kami sembang je lebih. […]