Categories
KakiReview

KakiReview: Shah Alam

KakiReview: Shah Alam Shah Alam Shah Alam ialah ibu negeri bagi negeri Selangor Darul Ehsan. Mendapat pengiktirafan dan dirasmikan menjadi bandaraya pada tahun 2000 menjadikan ia sebagai Bandaraya Shah Alam. Pada asalnya, Shah Alam lebih dikenali sebagai Batu 3/Sungai Renggam dan suatu ketika dahulu adalah sebuah ladang kelapa sawit dan dikenali sebagai Sungai Renggam. Pada […]

Categories
KakiReview

Rumah Teres Shah Alam RM500,000 Sahaja! Tak Perlu Deposit Pula Tu!

Haaaaa. Nampak menarik kan offer ni? Mana lah nak ada lagi rumah teres landed harga suci murni macam ni. Semua nya yang baru-baru memang gaya nak telan orang punya harga. Ini ada satu projek baru di Seksyen 29 Shah Alam. Projek ni adalah projek yang di usahakan oleh salah satu ejensi kerajaan negeri Selangor untuk […]

Categories
KakiReview

Perdana Apartment Seksyen 13: Lubuk Duit Pelaburan Hartanah Di Shah Alam

Ramai yang bertanya saya di mana tempat sesuai untuk pelaburan. Baru-baru ini pun, penulis dari soscili.my juga ada menghubungi saya dan bertanya tentang lokasi yang sesuai untuk membeli bagi tujuan pelaburan. Sebenarnya banyak tempat di dalam Lembah Klang dan Selangor untuk tujuan pelaburan. Tetapi kena lah perlu pandai mencari, contohnya¬†Perdana Apartment Seksyen 13. Yang ni […]