Haaaaa. Nampak menarik kan offer ni? Mana lah nak ada lagi rumah landed harga suci murni macam ni. Semua nya yang baru-baru memang gaya nak telan orang punya harga.

Ini ada satu projek baru di Seksyen 29 Shah Alam. Projek ni adalah projek yang di usahakan oleh salah satu ejensi kerajaan negeri Selangor untuk membantu pemilikan hartanah orang Melayu. Projek hanya 41 unit sahaja dan sekarang cuma tinggal 20 unit sahaja lagi.

Maklumat Asas Projek

  • Jenis projek : Teres 2 tingkat
  • Lokasi: Seksyen 29, Shah Alam
  • Built up : 1975 sqf
  • Land size : 1275 sqf
  • Jumlah bilik : 4 bilik 3 bilik air.

akses mudah. dan banyak pemaju besar berdekatan yang harga nya juta-juta. Jadi ini lagi berbaloi.

 

Layout Projek

Ground floor plan

First floor plan

 

Bagus Kah Beli Projek Ni?

Kalau selama ni kita complaint tak jumpa rumah harga murah, ini dah sampai. Location tak lah jauh sangat. Akses pun mudah. Rumah pun besar.

sedang dalam pembinaan. Ini unit yang tengah siap dibina.

 

Kawasan ni berdekatan IJM Rimbayu dan beberapa lagi projek besar. Kalau ikut harga di sana, rata-rata harga mula dari RM800,000!!

Yang ini start hanya dari RM500,000 sahaja. Beza banyak.

Modal nak beli pun tak besar. Tak perlu 10% deposit sampai RM50K. Cukup booking RM1000 je dan loan boleh lulus, dah boleh ada rumah besar dan cantik sendiri.

Kalau nak beli untuk duduk sendiri, pilih lah yang ini. Satu hari nanti nak jual semula pun tak susah. Tapi seriously jangan tunggu-tunggu. Projek ni hanya 41 unit sahaja dan dari situ HANYA 20 UNIT SAHAJA TINGGAL!

Peluang jarang datang banyak kali. Kalau berminat daftar di bawah.