Categories
KakiReview

3 Rumah yang paling dicari di Propwall

3 Rumah yang paling dicari di Propwall Minggu lepas ada ramai yang bertanya kepada admin, apa yang best sangat tentang rumah yang paling yang dicari dalam propwall tu? Kepada yang tak tahu boleh refer post admin di fb kaki property. Klik SINI. Jadi kali ini admin nak bercerita sedikit apa yang best tentang rumah yang […]

Categories
KakiReview

KakiReview : Boulevard 51 Petaling Jaya – Pelaburan Hartanah Untuk Pelabur Tegar

KakiReview : Boulevard 51 Petaling Jaya – Pelaburan Hartanah Untuk Pelabur Tegar Panjang pulak tajuk nya. Tapi itu lah hakikat yang kami nak ceritakan. Boulevard 51 ini adalah sebuah development yang sedang dibangunkan dan terletak di Petaling Jaya? Eh, ada tanah lagi ke di Petaling Jaya. Surprisingly, Boulevard 51 ni antara yang berpeluang wujud dengan […]

Categories
KakiReview

Kediaman Tepi Tasik, Design Terkini, Cybersouth Townhouse!

Kediaman Tepi Tasik, Design Terkini, Cybersouth Townhouse! Assalam. Before this kami pernah cerita tentang projek double storey landed di Cybersouth. Untuk recall balik, Cybersouth ni sebuah projek township yang terletak di sempadan Dengkil dan Cyberjaya. Ia nya lebih dekat ke Cyberjaya. Size township ni berkeluasan 417 ekar. Maksud township ni adalah perbandaran baru. Bila siap, […]

Categories
KakiReview

KakiReview : Tiga Rumah Paling Mahal di Malaysia 2016

Korang pernah tak fikir, orang yang hari-hari mampu makan di hotel seperti makan di kedai. Yang ada celebrity chef persendirian untuk menyediakan makanan untuk mereka. Yang mampu membeli 20 biji kereta mewah ini beli rumah bagaimana? Jadi artikel kakiproperty kali ini akan merungkai tiga rumah paling mahal di Malaysia 2016 Mesti ramai yang berfikir rumah […]

Categories
KakiReview

KakiReview : Apartment FREEHOLD di Sentul, Kuala Lumpur.

Apartment FREEHOLD di Sentul, Kuala Lumpur. Assalamualaikum dan selamat pagi. Tahun 2017 ni banyak orang mengatakan yang ia nya adalah buyers market.. Jadi banyak offer menarik yang keluar. Tak kira lah dalam apa pasaran. Jadi saya nak cerita tentang satu offer yang awesome di Sentul. Sebenarnya saya terkejut yang ramai tak familiar dengan area Sentul […]

Categories
KakiReview

KakiReview: Desiran Bayu, Rumah teres yang murah di Puchong.

Saya pasti Puchong ini adalah kawasan yang pasti anda kenal. Jadi saya nak cerita tentang satu projek rumah teres yang murah di Puchong. Projek ini bernama Desiran Bayu. Sebenarnya, dahulu kawasan Puchong ini dipenuhi dengan burung puchong! Mungkin Bandar Puchong ini mendapat nama dari burung tersebut. Terdapat 3 Badan yang menjaga kawasan Puchong Dewan Bandaraya […]

Categories
KakiReview

KakiReview: Rumah Teres CasaView @ CyberSouth berdekatan di Putrajaya dan Cyberjaya

Hari ini, saya nak buat review tentang projet baru MCT, CasaView @ CyberSouth. Korang pun tahu, sekarang nak cari rumah teres kat Putrajaya atau Cyberjaya mmg susah. Developer asyik nak buat condo je.?? Agak sempit untuk yang berkerluarga nih. Jadi #CyberSouth nie adalah jenis rumah TERES! YEAY! ???? Hehehe. Saya beli rumah kat #CyberSouth nie. Rumah teres yang berkonsep […]

Categories
KakiReview

KakiReview: I-SOHO @ I-City, Shah Alam

Assalamualaikum. Selamat tahun baru kepada semua. Mesti semua penuh dengan azam baru dalam poket, kepada yang berazam untuk menambahkan portfolio hartanah, InsyaAllah tahun ini adalah peluang yang sangat baik. Sekarang ada banyak sangat hartanah yang boleh dipilih kan? Jadi saya nak pilih I-SOHO @ I-City, Shah Alam untuk review. Ada beberapa sebab utama kenapa I-City ini sangat sesuai […]

Categories
KakiReview

KakiReview: Parisien Tower, I-City

Paris fascination is impending to i-City with the arising of Parisien Tower. The concept of the high-rise residential tower is fully inspired by the modern romanticism, glam and luxe of Paris lifestyle. Enjoy the romance atmosphere of Paris, the capital city of France, right here in Malaysia at Parisien Tower, I-City. Made for modern urbanites […]

Categories
KakiReview

KakiReview: The Eden & The Greenway by Meridin East

The Eden & The Greenway, by Meridin East is a new township located in Iskandar Malaysia that represents the exclusivity and evolution of the urbanscape. Spanning 1313 acres, this freehold cosmopolitan development situated in the heart of Iskandar Malaysia epitomizes the ideals of an ultramodern luxury lifestyle where everything you need is within your reach. […]