Neelofa Serikan Perlancaran Kondominium Terbaru Putrajaya

PUTRAJAYA Homes Sdn Bhd secara rasminya telah melancarkan Flora Rosa, projek kondominiumnya di Precinct 11, Putrajaya, dengan banyak keterujaan.

Pada hari pertama, para tetamu telah dijemput untuk melawat Cruise Tasik yang disewa secara eksklusif di sekitar bandaraya, yang berakhir dengan majlis makan tengah hari yang istimewa bersama dengan selebriti tempatan dan duta besar Putrajaya Homes Noor Neelofa.

Harga bermula dari RM426,800 unit, pembangunan Flora Rosa – dijadualkan siap pada tahun 2020 – terdiri daripada empat menara dan sejumlah 676 unit. Ia mempunyai lima jenis susun atur untuk memenuhi pelbagai citarasa dan keperluan gaya hidup individu moden, serta yang berkeluarga.

“Pembangunan ini mengambil kira kepentingan yang berbeza dari semua lapisan masyarakat, sebab itulah kami telah menyediakan pelbagai kemudahan yang ada terutamanya untuk memenuhi citarasa penduduk,” kata Pengurus Besar bahagian pemasaran dan komersial Putrajaya Sabariah Ramli.

Ada Pertanyaan?

Nyatakan tajuk serta soalan, dan Team KakiProperty akan cuba jawab pertanyaan anda.

“Kami juga telah memasukkan ruang rekreasi dan komuniti yang direka khas untuk menggalakkan mereka menjalani gaya hidup yang sihat,” katanya. Antara kemudahan yang turut serta ialah kolam renang infiniti dan kolam pelajar, jogging dan trek berbasikal, gimnasium dan surau yang direka dengan baik, di tengah-tengah kebun dengan lanskap seluas 11.29 ekar.

“Flora Rosa, yang direka oleh seorang arkitek yang terkenal, mempunyai terlalu banyak perkara untuk ditawarkan kepada keluarga muda dan moden,” kata Neelofa. “Di samping lokasi yang ideal, pembangunan itu juga mempunyai gabungan pelbagai kemudahan dan pelbagai susun atur untuk calon pemilik rumah memilihnya.

“Rumah-rumah ini adalah pilihan yang menarik bagi mereka yang mencari kemudahan bersama-sama dengan gaya hidup kontemporari,” katanya.

Rumah Putrajaya menawarkan skim PjHomes 10:90 khas, di mana pembeli hanya perlu membayar deposit 10% untuk mendapatkan hartanah tersebut, dengan bayaran untuk baki 90% hanya bermula apabila Sijil Penyelesaian dan Pematuhan (CCC) dikeluarkan.

Pembeli juga dapat menikmati “Kelebihan PjHomes”, yang tidak termasuk yuran guaman untuk perjanjian jualan dan pembelian dan tiada duti setem pada memorandum pemindahan. Pembiaya akhir yang mengambil bahagian dalam skim PjHomes 10:90 termasuk Maybank, CIMB, Bank Rakyat dan HSBC.

“Pasaran hartanah biasanya terdedah kepada kitaran 10 tahun.

“Selaras dengan kadar pertumbuhan yang lebih perlahan sekarang, kami dengan sukacita memperluaskan tawaran ini untuk membolehkan masyarakat dari semua lapisan untuk turut berpeluang untuk memiliki sebuah rumah di Putrajaya dan menjadi sebahagian daripada bandar metropolitan,” kata Sabariah.

Flora Rosa dijadualkan siap pada Ogos 2020.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.