Anda berminat untuk menulis? Suka pada topik kewangan, undang-undang dan hartanah serta yang berkaitan? Nak buat something yang bagus dan betul-betul memberi impak?

Jom menulis untuk KakiProperty.com dan RinggitMalaysia.com!

Kami mencari anda yang berminat untuk bersama kami sebagai penulis. Tapi yang kami nak adalah sesuatu yang berbeza dan saya pasti anda pasti berminat!

 

Visi kami adalah menghasilkan artikel yang kompleks tetapi ditulis dengan cara yang mudah dengan hasrat supaya lebih ramai faham.

 

Jadi apa yang kami mahukan adalah jika anda nak menulis apa sahaja tajuk berkaitan hartanah dan yang berkaitan, silakan. Dari trivia, tips sehinggalah pengalaman pun anda boleh tuliskan. Tulislah apa sahaja dengan gaya bahasa anda sendiri.

Kalau anda perasan, banyak topik yang ditulis biasa nya berat dan susah nak di fahami. Jadi kami nak kan artikel dalam platform ini mudah untuk pembaca faham dan ianya ditulis dalam bahasa yang mudah faham.

Kenapa Bagus Untuk Anda Menulis Dengan Kami?

Website kami ini di lawat oleh ribuan pembaca sehari.

Jika anda inginkan suara dan pendapat anda di dengari oleh orang yang sepatutnya, kamilah medium yang baik untuk anda menulis.

Di sini, kami memberikan anda peluang untuk membina reputasi dan “personal branding” anda sendiri. Jika anda seorang usahawan atau memerlukan bisnes, para pembaca boleh menghubungi anda kemudiannya setelah membaca artikel yang anda tuliskan.

Bagaimana? Berminat?

Jika anda berminat, isi borang di bawah segera dan kami akan menghubungi anda.

  • Accepted file types: pdf, docx, doc.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.