Anda ada masalah dalam proses jual beli rumah? Nak cari cara yang mudah untuk menyelesaikan proses jual beli rumah anda?

Proses Jual Beli Rumah

Ianya bukan lah proses yang mudah. Untuk menjual sahaja, seorang penjual kena tahu harga pasaran semasa, cara penetapan harga, bawa pembeli untuk sesi viewing, cara berunding, menapis pembeli supaya kes tak tersangkut dan macam-macam lagi.

Untuk proses pembelian rumah juga agak rumit. Perlu tahu harga pasaran supaya tak beli melebihi harga, maklumat pasaran setempat supaya tidak beli rumah yang salah. Ini amat penting. Jangan nanti bila dah beli rasa menyesal!

Jadi kami sarankan untuk beri kan tugas ini pada mereka yang pakar dalam bidang tersebut.

Mereka ini adalah profesional yang telah lama dalam bidang masing-masing dan telah membantu ramai orang seperti anda.

proses jual beli rumah

Kebaikan Memilih Yang Profesional

  • Anda tak perlu pening kepala. Keluarga anda tak pening kepala. Segala diuruskan A-Z
  • Kos yang jauh lebih rendah!! Perunding Hartanah Profesional diselia oleh kerajaan Malaysia di bawah BOVEA. Tidak boleh manipulate harga sebagaimana mereka yang tidak beretika.
  • Proses lebih teratur dan cepat.
  • Anda mendapat nilai yang lebih baik. Jika anda mahu jual rumah anda, ia akan terjual pada harga yang sepatutnya. Jika anda mahu beli rumah anda, ia akan dapat dibeli pada harga yang sepatutnya. Mengikut harga yang terbaik.

Daftar lah Sekarang. Jangan Tunggu Pening Kepala Lagi.

Jika anda mahu mereka ini membantu anda menyelesaikan masalah anda tersebut, anda boleh isi borang di bawah.

Nota : KakiProperty bukan agensi hartanah. Kami akan merujuk permasalahan anda kepada perunding hartanah profesional yang kami kenali dan kami percaya. Semoga dengan ini dapat membantu anda menyelesaikan masalah anda.