Aspire Cyberjaya yang kini menjadi bualan rakyat Malaysia.

Maklumat Projek Aspire Cyberjaya

  • Jenis pemajuan : Kondominium
  • Pemilikan : FREEHOLD (Hak milik kekal)
  • Saiz : Dari 900sqft
  • Jumlah bilik : 3 bilik 2 bilik air
  • Pemaju : Syarikat Perumahan Negara Berhad (Syarikat Milik Kerajaan)
  • Layout :

Kemudahan Diberi di Aspire Cyberjaya :

 

 

antara kemudahan yang ada di sini.

 

Fasiliti Perhubungan :

  1. SKVE Highway
  2. ELITE Highway
  3. MEX Highway
  4. Upcoming High Speed Railway

 

Kemudahan Sekitar :

  1.  Sekolah-sekolah
  2. Kedai-kedai berdekatan
  3. Mall berdekatan
  4. Hospital Cyberjaya bakal di bina.

 

6 Sebab Aspire Cyberjaya Pilihan Bijak :

1- Harga yang rendah dari harga pasaran

Kebanyakan projek ni di sini dalam saiz yang sama berharga RM 500K keatas. Aspire di jual lebih murah.

2- Pemaju dari SPNB – sebuah syarikat milik kerajaan

Pemaju bukan pemaju tidak dikenali. Ia adalah projek kerajaan untuk memberi rumah yang berkualiti kepada rakyat.

3- Kualiti yang bagus dan kemudahan yang banyak

SPNB memang terkenal dengan kualiti yang bagus. Dan pemaju memberi kemudahan yang banyak seperti kolam renang, gym dan lain-lain.

4- Lokasi yang sangat baik

Terletak di Cyber 10 , Cyberjaya. Cyberjaya ini sendiri di bawah perancangan yang besar. Dan buat masa ini pun ianya dipenuhi expatriate dan pekerja profesional

5- Booster-booster berdekatan

Hospital Cyberjaya akan di buka di Cyber 11. Hanya 3km dari lokasi projek. Selain itu banyak lagi projek lain. Kami mendapat tahu, akan ada sebuah mall perabot antarabangsa juga dirancang untuk di buka di Cyberjaya.

6- Tidak ada sekatan pembelian

Tidak ada syarat untuk pembelian sebagaimana pembelian rumah PR1MA. Dalam harga yang sama macam rumah PR1MA dengan pakej yang lebih baik serta kemudahan yang banyak, ia nya berbaloi dibeli.

 

Harga dan Pakej Pembelian Aspire Cyberjaya

Harga nya untuk dijual adalah pada RM 3xxK sahaja!

Pemaju juga memberi pakej yang sangat baik iaitu anda tak perlukan 10% deposit untuk pembelian ini bahkan banyak yuran lain juga diberi percuma!

Maksudnya anda tak perlu keluarkan deposit, even akan dapat cashback. Lepas tu projek ni pun ada bagi partial furnish.

 

Untuk beli rumah ni instalment dalam RM1800. Jadi untuk melayakkan Gaji sama ada sendirian atau join loan dengan isteri/suami/ayah/ibu dalam RM3700 bersih should be OK.

 

Mari lihat projek ini setakat ini:

This slideshow requires JavaScript.

JANGAN LEPAS KAN PELUANG.

p.s: serius bagus projek ni. Satu sebab ni gov punya projek. Tak risau. Keduanya lokasi bagus dan Cyber ni potential besar tapi biasanya sini mahal. Tapi yang ni ok dah harga dia. ok sangat. Kalau beli duduk dulu or sewa kemudian nak jual, harga konfem boleh naik. Seriously untung!

Jadi kalau berminat untuk beli, jangan tunggu! 

DAFTAR SEKARANG!