Amazon Menghantarkan Rumah Baru, Dengan $ 40K?

Kelihatan seperti di luar jangkauan fikiran namun di era serba canggih ini semuanya tidak lagi mustahil. Malah untuk mendapatkan rumah juga sudah boleh melalui penghantaran online. Kedengaran tidak logik? Tidak apa mari kita perhatikan dahulu apakah yang telah dilakukan oleh Amazon kali ini. Apa yang bakal anda baca nanti bakal membuat anda menampar pipi berkali-kali kerana sukar untuk dipercayai!

Mengidamkan sebuah rumah baru? Mengapa tidak log masuk sahaja ke dalam laman web Amazon dan mula klik beberapa butang sahaja? Tanpa anda mengetahuinya, dengan mudah anda sudah boleh memiliki sebuah rumah dengan keluasan 320 kak persegi yang telah direkabentuk dari awal. Dan ia hanya akan dikenakan bayaran sebanyak $ 36,000 (ditambah kira-kira $ 3,700 untuk penghantaran). Wah ini nampak menarik bukan?

Jadi, apakah sebenarnya yang anda dapat dengan pembelian anda ini? Seperti yang telah diterangkan oleh Amazon:

Ada Pertanyaan?

Nyatakan tajuk serta soalan, dan Team KakiProperty akan cuba jawab pertanyaan anda.

Rumah kecil-pra-rekaan dari bekas penghantaran baru. Ianya juga telah disiapkan sepenuhnya. Termasuk dengan bilik tidur, pancuran mandian, tandas, sinki, dapur kecil serta ruang tamu.

Pintu teras teres di dalam pintu kontena yang selamat. Sambungan pembetung bawah, air bahagian sisi yang mudah dan sambungan elektrik. Selain termasuk peralatan ditunjukkan. Terlindung dengan sepenuhnya. Dipanaskan & berhawa dingin.

Cengkerang struktur adalah rumah kepada bekas laut baru, dan ia boleh diletakkan pada tiang sonotube konkrit berukuran 12-inci atau slab konkrit pepejal. Berat struktur ini adalah 7,500 paun, dan mengikut deskripsi, itu adalah “penyelesaian yang sempurna untuk rumah kecil yang terpencil atau percutian santai. Selain itu, anda tidak perlu pergi ke bahagian stor rumah dan membawanya pulang menggunakan trak pikap anda.

Namun amat malangnya bagi mereka yang memerlukan rumah dengan serta-merta, struktur ini nampaknya masih lagi tidak tersedia untuk Amazon Prime. Sebaliknya jika anda mengarahkannya pada ketika  cerita ini diterbitkan (15 Oktober), anda boleh mengharapkan rumah baru anda itu untuk tiba samada di antara 3 November dan 27 November.

Nampaknya untuk mendapatkan rumah semudah itu memerlukan kita untuk lebih bersabar. Namunm memandangkan kelebihan rumah tersebut yang telah disenaraikan di atas bakal membuatkan kita tidak sabar untuk mendapatkannya. Namun untuk mendapatkan sesuatu yang terbaik selalunya memerlukan penantian yang lama.

SUMBER

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.